Managed hosting door True

Netdynamics knoopt software aan elkaar

 

Netdynamics 4.0, een applicatie-omgeving voor Internet, komt in november op de Nederlandse markt. Sinds maart is het Amerikaanse softwarebedrijf via distributeur Case Consult actief in Nederland.

De applicatie-omgeving zou meer dan een ontwikkelgereedschap zijn doordat de pac's (platform application components) applicaties van verschillende leveranciers aan elkaar kunnen knopen.
Netdynamics is gebaseerd op Corba (Common Object Request Broker Architecture), maar ondersteunt ook concurrerende standaarden, bijvoorbeeld Dcom (Distributed Common Object Model). Voor grote applicatiebouwers als Sap en Peoplesoft heeft Netdynamics zelf pac's gebouwd. Verder claimt het dat momenteel twintig softwarepartners bezig zijn om pac's te ontwikkelen voor hun pakketten.
Netdynamics genereert nu krap twintig miljoen dollar omzet per jaar. Het noemt de ontwikkelomgeving Forte van het gelijknamige bedrijf als concurrent. De onderneming richt zich op grote bedrijven met een heterogene IT-infrastructuur in de industriële en financiële wereld. Gebruikers zijn bijvoorbeeld Shell en Robeco.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/209449). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.