Managed hosting door True

3Com en Newbridge/Siemens versus Cisco

 

3Com, Newbridge en zijn oude partner Siemens gaan samen carrier scale internetworking-apparatuur op de markt brengen. Met deze apparatuur kunnen telefoonmaatschappijen en dienstenaanbieders op Internet hun bestaande netwerken vernieuwen.

Volgens Cisco's technologie-chef Edward Kozel toont de samenwerking aan dat de drie niet in staat zijn afzonderlijk de aanval in te zetten.
Newbridge/Siemens bouwt switches voor telefoonmaatschappijen. 3Com voegt daaraan zijn apparatuur voor de datacom-markt toe. Daarmee geven de drie bedrijven een illustratie van de voorspelde integratie van het telefoonnet met computernetwerken.
De Newbridge 36170 ATM-switch, ontwikkeld met Siemens en de hoeksteen van Newbridge's omzet, verkoopt momenteel goed. Op 18 september jongstleden maakte Telecom New Zealand bekend dat het dergelijke centrales aanschaft voor het nationale telefoonnetwerk. Op 3 september tekende het bedrijf een groot contract van naar schatting driehonderd- tot vijfhonderd miljoen dollar getekend met British Telecom.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/209413). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.