Managed hosting door True

Sun en NCR breiden serveraanbod uit

 

Zowel Sun Microsystems en NCR komen volgende week met flinke uitbreidingen voor hun serverplatformen, aldus Amerikaanse bronnen.

NCR zou enkele van zijn technologieën op het gebied van zware Unix-systemen integreren in zijn middelzware Unix- en NT-servers. Hieronder vallen ook technieken voor hoogwaardige verbindingen tussen meerdere, krachtige computers.
Sun zou starten met de volgende fase van zijn Full Moon clustering-strategie. Dat moet de beschikbaarheid en schaalbaarheid van Unix-systemen verhogen voor bedrijfskritische toepassingen. Full Moon zal volgens marktanalisten dezelfde capaciteiten bieden als het mainframeplatform System/390. Dit zou Sun een enorme voorsprong geven in verhouding tot de NT-markt, waar schaalbaarheid en continue beschikbaarheid nog lang geen gemeengoed zijn. Sun Cluster moet in het vierde kwartaal uitkomen en ondersteunt vier nodes, 256 processoren en I/O-poorten en 256 GB aan geheugen. Bovendien zal deze nieuwe technologie te gebruiken zijn voor de hele Ultra Enterprise Server-lijn van Sun.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/209245). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.