Managed hosting door True

Macintosh-gebruiker productiever

 

Ontwerpers met Macintosh-computers genereren een grotere productiviteit en winst dan gebruikers van Windows-machines. Dit blijkt uit een eerder deze maand gepresenteerd rapport van het Californische IT-onderzoeksbureau Gistics.

Gistics interviewde producenten van digitale media, zoals Internet-advertenties, online marketing en web-ontwikkeling. Per persoon produceren deze Mac-gebruikers gemiddeld 26.441 dollar omzet per jaar meer dan ontwerpers die met Windows-systemen vergelijkbaar werk verrichten. De nettowinst is jaarlijks 14.488 dollar hoger per Mac-gebruiker.
Productiestudio's voor digitale media die Macs gebruiken, verdienen door dit omzetverschil hun investeringen voor desktopcomputers binnen 4,59 maanden terug. Volgens het rapport doen bedrijven met Windows NT-systemen hier 12,58 maanden over. Volgens Stephen Braitman, analist voor Gistics, gelden de financiële voordelen van Mac-systemen ook voor andere sectoren, zoals tekstverwerking, spreadsheets en databasediensten. "Veel van deze resultaten zijn van toepassing op een breder, algemener spectrum van het bedrijfsleven", aldus Braitman.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/208821). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×