Managed hosting door True

Apple ververst directieraad

 

Steve Jobs onthulde op de Macworld Expo in Boston maar liefst vier nieuwe raadsleden voor de directie van Apple. Larry Ellison van Oracle, voormalige financieel directeur bij IBM en Chrysler Jerry York, Intuit-president Bill Campbell en Apple-adviseur Steve Jobs.

De computerfirma benoemt een raadsvoorzitter, zodra er een nieuwe president is gevonden, verklaarde de Apple-oprichter tijdens zijn openingstoespraak. Vanaf vandaag wordt het bedrijf mede-bestuurd door mensen uit de IT-industrie, sprak Jobs.
Hij benadrukte dat Apple zijn problemen vanaf de top aan gaat pakken. "Eerst de directie veranderen, dan concentreren op kernactiviteiten en daarin investeren, vervolgens zinvolle samenwerkingen aangaan en tot slot nieuwe producten lanceren", somde Jobs op. Stap een is nu een feit, stap twee en drie zijn aangekondigd en worden de komende weken uitgewerkt. Slechts twee leden van de vorige directieraad konden blijven; Ed Woolard, voormalig voorzitter en ceo van Dupont, en Gareth Chang, president van Hughes International.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/208797). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.