Managed hosting door True

Aanbod push-kanalen Explorer stijgt

 

Het aanbod van push-kanalen voor de Internet Explorer 4.0 is vorige week toegenomen tot meer dan 250 informatie-aanbieders. Hieronder bevinden zich ondermeer Warner Bros Online, The New York Times, Disney Online, National Geographic en Time Online.

Ook Nederlandse 'content-providers' doen mee; onder andere Capitol Online, De Zaak, Het Financieele Dagblad, IDG Communications Nederland, Ilse en VNU Business Publications ontwikkelen nu Active Channels voor de Internetbrowser.
De nieuwste bèta van de browser, preview-editie twee genaamd, is nu beschikbaar op het web bijhttp://www.microsoft.com. Deze versie is geïntegreerd met de Windows-desktop en bestaat uit een browser, communicatiesoftware, samenwerkingsprogrammatuur en de Active Channel-technologie. Gebruikers van de internationale versie van Microsofts Explorer 4.0 kunnen direct kiezen uit ruim 130 voorgeprogrammeerde Active Channels van aanbieders uit 32 landen. De kanalen variëren van zakelijk en financieel nieuws tot sport en ontspanning.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/208653). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×