Managed hosting door True

3Com met Siemens in IP-telefonie

 

Telefoneren via het intranet/Internet wordt door steeds meer bedrijven in de telecommunicatie- en de netwerk-branche als dè groeitechnologie voor de nabije toekomst gezien.

3Com en Siemens AG bundelen hun krachten. Dit samenwerkingsverband is bedoeld om deze in embryonale fase verkerende techniek tot wasdom te brengen. De alliantie die gezamenlijk onderhoud, verkoop en ontwikkeling omvat, moet in de komende vijf jaar (cumulatief) een half miljard dollar omzet opleveren.
Siemens gaat de Hicom bedrijfstelefooncentrales 'harmoniseren' met bepaalde producten van 3Com. De overeenkomst richt zich in de eerste plaats op het aanbieden van IP-telefonie op een intranet. Zij bestaat uit drie onderdelen. Siemens en 3Com zullen gezamenlijk de verkoop en ondersteuning op zich nemen van nieuwe, nog te ontwikkelen Lan/telefonie-applicaties en apparatuur. Ten tweede zal men samenwerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten. En ten slotte zal 3Com zijn Transcendware-software in licentie geven aan Siemens.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/208629). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×