Managed hosting door True

WK-voetbal kost 50 miljoen aan IT

 

De totale automatiseringskosten voor het wereldkampioenschap voetbal 1998 bedragen ruim 50 miljoen dollar. EDS, Sybase, France Telecom en Hewlett Packard (HP) verzorgen de technische infrastructuur.

EDS is als systeemintegrator verantwoordelijk voor de ontwikkeling van applicaties, zoals het kaartverkoopsysteem, en draagt zorg voor de integratie van de infrastructuur-componenten. Sybase levert databasehulpmiddelen. France Telecom zorgt voor hetwide area network en HP levert de hardware-oplossing. De vier partijen participeren alle als sponsor in dit project.
De organisatie heeft HP als hardware-leverancier gekozen vanwege zijn ervaring met het leveren van organisatiebrede IT-oplossingen. IBM en Sun vielen uit de boot na hun mislukte optreden als IT-dienstverlener van respectievelijk de Olympische Spelen van Atlanta vorig jaar en het WK-voetbal 1994 in de Verenigde Staten. HP levert PC's, data-opslag, printers, scanners, Unix- en NT netwerkservers, hubs en routers, notebook en palmtop computers, medische analyse-instrumenten voor onder andere dopingonderzoek en hardwarediensten met -ondersteuning.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/208361). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×