Managed hosting door True

Sas verbetert toegankelijkheid

 

Op de jaarlijkse gebruikersconferentie in Madrid heeft Sas Institute enkele nieuwe producten aangekondigd. Enterprise Miner en Enterprise Reporter zijn nieuwe pakketten voor datamining, gegevensopvraging en -rapportage.

Enterprise Reporter, dat gebruik kan maken van multidimensionele en traditionele bronnen van data, komt naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar op de markt; Enterprise Miner in het vierde kwartaal. De client/server-applicaties draaien beide onder Windows 95 en Windows NT. Enterprise miner draait ook nog op een aantal Unix-platforms.
Daarnaast werd Sas Intrnet geïntroduceerd waarmee Sas-software via een browser kan worden benaderd. Deze software, die de Sas-produkten geschikt maken voor het web en een aantal Java-functies heeft, is nu beschikbaar op PC-platformen en op Unix. In oktober komt tevens een mainframe-versie op de markt. Tot slot werd in de Spaanse hoofdstad een samenwerkingsovereenkomst tussen Sas en IBM bekendgemaakt. Deze is voornamelijk gericht op de marketing van complete oplossingen voor de bank- en verzekeringswereld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/208277). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×