Managed hosting door True

Peoplesoft maakt haast met Versie 7

 

Om de concurrentie bij te benen heeft Peoplesoft aangekondigd een gedeelte van de functionaliteit van zijn versie 7 eerder dan gepland op de markt te brengen.

Peoplesoft ziet zich genoodzaakt het tempo van zijn productinnovatie op te schroeven, omdat het steeds drukker wordt op de markt van software voor 'enterprise resource planning' (erp). Het verbreden van de functionaliteit wat financiën, productie en distributie betreft en het zogenaamde 'web-enabled' maken van erp-software, zijn van doorslaggevende betekenis voor de concurrentiekracht. Release 7 was oorspronkelijk gepland voor maart 1998.
Op een gebruikersconferentie in Schotland kondigde Peoplesoft aan in september van dit jaar al met de eerste uitbreidingen van versie 7 op de markt te komen. Deze 'technology release' omvat een drie-tier architectuur, een Java-client en geïntegreerde analyse-tools. De 'supply chain management'-software van het aangekochte Red Pepper wordt geïntegreerd in het erp-pakket. In maart 1998 volgt de definitieve versie 7, versie 7.5 in Peoplesoft termen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/208097). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×