Managed hosting door True

Vijfde bèta Netscape Communicator

 

Naar het zich nu laat aanzien zal er van Netscape Communicator ook nog een vijfde preview release verschijnen voordat de software-bundel officieel wordt vrijgegeven.

Dit laatste staat volgens Netscape nog gepland voor eind juni, maar aangezien de vierde preview release niet voor half mei verwacht wordt, zou het waarnemers niet verbazen als Communicator pas in het derde kwartaal officieel beschikbaar komt.
De functionaliteit hiervan zal wel groter worden dan eerder aangekondigd. De eerste commerciële versie van Communicator zal namelijk al direct Netscape's nieuwe Netcasterpush-technologie bevatten. Netcaster, voorheen bekend als Constellation, maakt het voor gebruikers mogelijk om via een 'tuner' af te stemmen op bepaalde 'kanalen' en deze te integreren met hun desktops (in Netscape-terminologie nu Webtops genaamd) waarna de inhoud daarvan automatisch op zelf te bepalen tijden naar de PC van de gebruiker verzonden wordt. Uitgevers kunnen met Netcaster dergelijkepush-kanalen creëren en IT-managers kunnen het gebruiken om een intern nieuwssysteem op hun intranet te bouwen. De vierde preview release zal als tuner de software van Marimba bevatten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/207989). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×