Managed hosting door True

Newbridge integreert UB-producten

 

In december 1996 kocht Newbridge Networks het bedrijf UB Networks van Tandem. Nu is duidelijk hoe beide bedrijven willen profiteren van de samenwerking. Het toverwoord is 'Vivid'.

Dit is de naam van een bedrijfsonderdeel van Newbridge en tevens die van een 'wereldwijde oplossing'. Vivid-producten worden gebruikt voor het bouwen van bedrijfsintranetten. De integratie van de productlijnen van beide bedrijven zal in fasen plaatsvinden. De eerste fase voorziet in de integratie van UB's Geo-productlijn met de Vividswitched routing backbone via Ethernet, Fast Ethernet of Fddi-uplinks.
Newbridge dat zich vooral beweegt op de markt van high-end wan-markt, denkt zijn productenreeks en zijn markt perfect te kunnen uitbreiden met UB Networks dat vooral producten levert voor de high-end lan-markt. Daarnaast gaat het bedrijf volop gebruiken maken van UB's uitgebreide infrastructuur voor verkoop en ondersteuning. Newbridge had tot nog toe geen eigen vestiging in de Benelux. Het gecombineerde Newbridge/UB Networks telt 5000 medewerkers en hoopt zo beter een vuist te kunnen maken tegen giganten als 3Com.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/207881). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×