Managed hosting door True

Lucent toont 'gigabit'-innovaties

 

Lucent Technologies toonde op de Cebit '97 vier innovaties. Deze brengen wat betreft snelheid, betrouwbaarheid en bandbreedte de telecommunicatie-technologie en datanetwerken op gigabit-niveau.

Ontwikkelingen die de voordelen van de nieuwe breedbanddiensten beter toegankelijk maken voor het zakelijk gebruik en voor de consument. Het M-80G 'hoge capaciteit optische transmissie'-systeem stelt operators van SDH-netwerken (synchrone digitale hiërarchie) in staat het equivalent van 500.000 telefoongesprekken via een enkele optische vezel, over afstanden tot maximaal 360 kilometer op standaard vezel, door te geven.
Een andere doorbraak is een techniek om grote hoeveelheden informatie goedkoop en betrouwbaar over lange afstanden te sturen. Samen met Deutsche Telekom wordt hiermee een proef gedaan. Verder werd een nieuwe generatie van Systimax-koperdraad getoond, die zes keer sneller is dan het huidige koperdraad. Tenslotte kan met optische vezels van Truewave de capaciteit van communicatie-netwerken worden vergroot.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/207673). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×