Managed hosting door True

Iomega actiever op Europese markt

 

Iomega zal de Europese markt actiever gaan bewerken, zo werd tijdens de Cebit aangekondigd. Dit gebeurt in samenwerking met Computer 2000, Ingram Micro, CHS, Actebis en Karma.

In minder dan twee jaar tijd is Iomega er in geslaagd meer dan vijf miljoen Zip-drives te verkopen. Daarmee behoren deze loopwerken tot de succesvolste produkten voor de consumentenmarkt. Iomega heeft voor draagbare apparatuur een minidiskette ontwikkeld met 20 megabit opslagcapaciteit. De winkelprijs ligt rond de 18 gulden. De Amerikaanse fabrikant ziet deze diskettes gebruikt worden in allerlei soorten draagbare consumentenelektronica.
Digitale camera's, computerspelletjes, draagbare telefoons en personal digital assistants (pda's) gebruiken tot nu toe verschillende opslagmedia. Dat is onhandig, vindt Iomega. De nieuwe opslagtechnologie kan in verschillende elektronische produkten voor de consumentenmarkt worden ingebouwd. Dezelfde diskette kan in uiteenlopende apparaten gegevens opnemen en opslaan. De nieuwe minidiskette komt in de tweede helft van dit jaar uit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/207669). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×