Managed hosting door True

SNI-servers via Siemens Pyramid

 

Pyramid Techology krijgt een nieuwe naam: Siemens Pyramid. Het bedrijf wordt verantwoordelijk voor de verkoop in de VS en Engeland van alle servermodellen van Siemens Nixdorf.

Het bedrijf rapporteert rechtstreeks aan het Duitse hoofdkantoor. Daarmee is de integratie van Pyramid Technology, twee jaar na de overname door Siemens Nixdorf, een feit. Om de concurrentie met Hewlett-Packard en Digital op de Unix-markt aan te kunnen, krijgt Pyramid de verantwoordelijkheid voor de volledige produktlijn Unix-servers van desktopmodellen tot en met het datacentrum zelf. Hieronder vallen de Primergy's en Piramid-machines voor symmetrische multiprocessing en massief parallelle operaties.
Siemens Pyramid lijkt de boot te hebben gemist voor wat betreft de Numa-SMP-servers. Sequent en Data General maakten hier de afgelopen weken goede sier mee. Moos Bulder, bij SNI verantwoordelijk voor strategische allianties, erkent dat zijn bedrijf tot nu toe onvoldoende aan de weg heeft getimmerd met de Numa-technologie. Maar, zo voegt hij er aan toe: "De eerste echte Numa-SMP-server - de RM600 - gaat deze week de deur uit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/207545). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×