Managed hosting door True

Windows NT 5.0 pas in 1998

 

De definitieve versie van Windows NT 5.0 - Workstation en Server - komt niet op de markt voor het eerste kwartaal van 1998. Dit meldt de nieuwsdienst Techweb. Microsoft had eerder gezegd dat het produkt eind 1997 verkrijgbaar zou zijn.

Microsoft heeft ditoff the record verteld in een bijeenkomst met software-ontwikkelaars. De bèta-versie van Windows NT 5.0 is pas aan het eind van de zomer klaar, zei Microsoft volgens een aanwezige ontwikkelaar die anoniem wenst te blijven. Marc Bresseel, public relations manager van Microsoft België, zegt echter de bèta-versie te verwachten voor juni van dit jaar.
Het is ook nog niet duidelijk hoe Windows NT 5.0 in de winkel zal komen. Er bestaan plannen om twee versies uit te brengen van het produkt: één met de volledige functionaliteit alsserver clustering, de Microsoft Transaction Server en SNA-server en één afgeslankte zonder toeters en bellen. Microsoft ontkent dat er eerst een lichtere versie op de markt komt vanwege de onverwachte vertraging van het pakket. Tevens heeft Microsoft bekend gemaakt dat NT 5.0 voorzien wordt van Citrix's multi-user technologie Winframe.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/207505). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×