Managed hosting door True

Apple gaat in aanval tegen Windows

 

Apple Computer begint in de VS een agressieve advertentiecampagne. "Onze bestaande advertenties zijn te wollig, te zacht en te weinig opvallend", vertelde president-directeur Gill Amelio van Apple op de aandeelhoudersvergadering.

De nieuwe campagne moet de unieke eigenschappen van de Macintosh onder de aandacht brengen. Onder de titel 'Warning: don't try any of these things on a Windows PC' zullen de geluids- en video-kwaliteiten van de Mac worden benadrukt.
Met de al eerder aangekondigde bezuinigingen hoopt Apple jaarlijks 400 miljoen dollar te besparen. Maar winst maken zit er waarschijnlijk ook in de komende twee kwartalen niet in, zo liet Amelio weten. Temeer daar voor de overname van Next Software niet 400 maar 430 miljoen dollar moet worden neergeteld.
Geruchten over mogelijk nauwere banden tussen Apple en Microsoft spreekt de topman van laatstgenoemd concern tegen. Tijdens een persconferentie in Duitsland vertelde Bill Gates in verwarring te zijn over de strategie van Apple op het gebied van besturingssystemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/207309). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×