Managed hosting door True

Gebruik e-mail groeit in VS explosief

 

Het gebruik van e-mail neemt met sprongen toe. Dit geldt met name in de particuliere sector. Miljoenen mensen zenden dagelijks e-mail-berichten. Ze gebruiken het op hun werk, op school en thuis.

Dit blijkt uit een recent rapport van Forrester Research. Elektronische post is de meest populaire toepassing die Internet biedt. "Het is gemakkelijk te gebruiken en 24 uur per dag open. Met e-mail kunnen mensen foto's zenden, geluidsbestanden en andere informatie over het Internet. Dit alles gebeurt snel en goedkoop."
Volgens Forrester had in 1992 ongeveer 2 procent van de Amerikaanse bevolking toegang tot e-mail. Nu is het gebruik al tot 15 procent gestegen, terwijl binnen vijf jaar 50 procent van de Amerikaanse bevolking zal meedoen. Forrester voorziet een aanhoudende groei. Omstreeks 2001 zullen 135 miljoen Amerikanen via e-mail communiceren. Vooral in de leeftijdsgroep van 18 tot 24 jaar zal dit de normaalste zaak van de wereld worden. Over vier jaar zullen bijna 10 miljoen jonge volwassenen in die leeftijdsgroep 'online' zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/207177). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×