Managed hosting door True

Triple P verbannen naar OTC

 

Triple P is verbannen naar het OTC Bulletin Board. Het softwarebedrijf kampt met een negatief eigen vermogen. De aandelen van Triple P mogen niet meer via de streng gereguleerde national market worden verhandeld.

Dat is een tegenvaller omdat het bedrijf nieuw vermogen probeert aan te trekken door nieuwe aandelen uit te geven. Triple P kwam twee weken geleden ook al in het nieuws door het opstappen van oprichter Fezi Khaleghi Yazdi als directeur.
Volgensde Volkskrant is het OTC Bulletin Board het Wilde Westen van de Amerikaanse computerbeurs Nasdaq. De handel is nauwelijks geregeld: bedrijven hoeven bijna geen financiële gegevens te verstrekken. Het bedrijf zal zelf eenmarket maker moeten vinden om de handel in het fonds overeind te houden.
Vorig jaar boekte Triple P een verlies van 2,5 miljoen gulden tegen 10 miljoen winst in het jaar ervoor. Het eerste kwartaal van dit jaar verloor het bedrijf zelfs 4,9 miljoen gulden. Fouten in het onlangs gelanceerde programma voor de gezondheidszorg deden het bedrijf de das om.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/206077). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×