Managed hosting door True

ICTRegie lanceert negen ict-innovatieplatforms

 

ICTRegie heeft tijdens ICTDelta zijn de eerste negen ict-innovatieplatforms gelanceerd. Hierin ontwikkelen onderzoekers, ondernemers en gebruikers gezamenlijk op thema's gebaseerde strategische onderzoeksagenda's.

De officieel gelanceerde platforms richten zich op de thema's creatieve industrie, ict-security, intelligente communicatie, mobiliteit, productsoftware, performance engineering, sensornetwerken, software-as-a-service (SaaS) en zorg. ICTRegie-directeur Martin Rem: "Wij zien de ict-innovatieplatforms als de toekomstige ruggengraat voor innovatie met ict. Voor de ontwikkeling van nieuwe innovatiekiemen maken we ruimte in onze begroting. In samenwerking met externe partijen ontwikkelen we initiatieven die het belang van ict-onderzoek beter onder de aandacht brengen."

Ook reikte ICTRegie de ICTRegie Startersprijs (vijfduizend euro) uit aan het bedrijf 3DClip BV. Dit bedrijf ontwikkelt producten waarmee klanten zelf op een gemakkelijke en snelle manier driedimensionale filmpjes kunnen maken voor hun website. De bezoekers van ICTDelta verkozen via stemkaarten dit bedrijf tot meest kansrijke en innovatieve ict-starter.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1988651). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×