Managed hosting door True

Medewerkers Getronics PinkRoccade winnen RAD-race

 

Marc Kuijer en Peter Baars haalden een gedeelde eerste plaats bij de JavaPolis RAD-race die in Antwerpen is gehouden. Kuijer en Baars werken bij het Java kenniscentrum van Getronics PinkRoccade.

Tijdens de JavaPolis-conferentie, het grootste evenement op Javagebied in Europa, vindt ook een Rapid Application Development (RAD) race plaats. Bij deze programmeerwedstrijd moeten de deelnemers in teams van twee personen binnen twaalf uur een business case realiseren. De keuzes voor hardware en software staan hen daarbij vrij. Tijdens de wedstrijd mogen de teams geen gebruikmaken van internet. Kuijer en Baars maakten gebruik van de BRIQS Service Library, een generiek software componenten framework van hun werkgever.

Getronics deelt de eerste plaats met het team van LogicaCMG dat bestond uit Robert Willems of Brilman en Gideon Liem. Zij zijn werkzaam in het Oracle/Java-team van LogicaCMG Public Sector. Het team maakte gebruik van Oracle2Go. Dat is ontwikkeld door LogicaCMG op basis van het Oracle Application Development Framework. In 2005 won een team van de dienstverlener uit Rotterdam ook al de JavaPolis Rad-race.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1817703). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×