Managed hosting door True

Webradio en virtuele dakkappel winnen prijzen

 

De digitale radio voor deeldoeldgroepen van Solutions Radio heeft gisteravond op het Nationaal ICT Event de Broos van Erp-prijs gewonnen. De Digitale Dakkapel van De twee snoeken automatisering heeft op dezelfde bijeenkomst de PricewaterhouseCoopers Innovator Award 2006 gewonnen.

De Broos van Erp-prijs is de aanmoedigingsprijs - met een bedrag van 50.000 euro - van het ministerie van Economische Zaken. Winnaar Solutions Radio, die oorspronkelijk begon met het uitzenden van kerkdiensten via webradio, is verkozen boven drie andere genomineerden. Dat waren filmsite Directmovie.nl, elektronisch medicijnen-voorschrijfsysteem FarMedvisie en sms-sollicitatiedienst Interim Labour.

De PricewaterhouseCoopers-prijs - van 27.500 euro - voor innovatoren telde in totaal 27 aanmeldingen waaruit vier genomineerden zijn geselecteerd. Winnaar daarvan is dus Internetapplicatie De Digitale Dakkapel, voor het afhandelen van bouwvergunningen bij gemeenten. De andere genomineerden waren gsm-puzzelspel Gowaku van Codeglue, natuurlijke-taalsoftware voor websites van Q-go en e-ansichtkaartendienst Greetz van Venspro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1584614). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×