Managed hosting door True

Nieuwe directeur voor betaalactiviteiten UnifiedPost

 

Contract ondertekenen

UnifiedPost stelt Arthur Paijens aan als ceo van haar PAY-NXT-betalingsactiviteiten. Paijens, een ondernemer met een achtergrond in bankieren, richtte eerder mee OneLinQ op, een Nederlands fintech-bedrijf gespecialiseerd in betalingen, incasso en cashmanagement. Hij begint op 1 juli bij PAY-NXT.

De taak van de nieuwbenoemde topman is klaar en duidelijk, zo schrijft Unifiedpost in een persbericht: versnel de groei en breid het aanbod uit van geïntegreerde betaaloplossingen van UnifiedPost Group. Het bedrijf biedt een brede technologieportfolio voor identiteitsbeheer, documentverwerking, betalingsverwerking, robotic accounting en apps. Haar betaaloplossingen zijn geconsolideerd in haar Europese dochteronderneming PAY-NXT, die al bedrijven als Aon, Ethias, SABAM tot zijn klanten mag rekenen.

Door nieuwe Europese bankregels als PSD2 en de ‘European Payments Council’ wordt de markt voor bankdiensten opengesteld voor nieuwe spelers, voor op het vlak van betalingen. PAY-NXT wil een centrale rol spelen in de disruptie die de wijzigingen in de regelgeving teweegbrengen. Het bedrijf ziet kansen voor innovatieve betalingen, inclusief oplossingen voor handelsfinanciering.  

Paijens had eerdere internationale uitvoerende functies bij verschillende bedrijven. Hij werkte in de VS, België, Italië, Frankrijk en Nederland in Global Transaction Banking, betaal- en kaartverwerking en fintech-ondernemingen, en meest recent als CEO en mede-oprichter van OneLinQ.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6394827). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.