Managed hosting door True

ABN Amro, ING en Rabobank in directe betalingen

Utrechts EquensWorldline levert infrastructuur

 

ABN Amro, ING en Rabobank selecteren de Utrechtse betalingsverwerker EquensWorldline voor de levering van een infrastructuur voor realtime-betalingen. De Utrechtse betalingsverwerker werkt aan de aanleg van de betaalinfrastructuur en in 2019 zijn de eerste directe betalingen te doen. Daarna wordt de infrastructuur volledig uitgerold.

EquensWorldline is een dochteronderneming van het Atos-bedrijf Worldline. De organisatie uit Utrecht heeft een betaalinfrastructuur ontwikkeld die vrijwel directe (realtime-)verwerking van betalingen mogelijk maakt. Het wil deze instant payments in Nederland introduceren. Daarvoor heeft het drie banken opgetekend: ABN Amro, ING en Rabobank. De Nederlandse banken zullen de eerste instant payments in 2019 verwerken, waarna de directe betalingen volledig worden uitgerold.

‘De betaalinfrastructuur van EquensWorldline verwerkt betalingen vrijwel direct, zodat de ontvanger direct over het geld beschikt. Deze realtime-betalingen zijn continu beschikbaar, ook tijdens weekenden en feestdagen. De instant payments zorgt voor een betere cashflow van winkeliers, wat een verminderd risico voor bedrijven oplevert’, aldus Michael Steinbach, ceo bij EquensWorldline.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6192439). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij ING
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×