Managed hosting door True

OnGuard en Credit Tools fuseren

 

De Nederlandse branchegenoten OnGuard en Credit Tools fuseren. Beide partijen leveren software op het gebied van debiteurenbeheer en willen met de fusie verder groeien in de Europese markt. OnGuard-ceo Bert van der Zwan wordt aangesteld als algemeen directeur van de nieuwe organisatie.

Het nieuwe bedrijf, waarvan nog geen naam wordt gecommuniceerd, wordt gevestigd op de bestaande kantoorlocaties in Nederhorst den Berg en Zaltbommel. Bert van der Zwan, voormalig OnGuard-ceo, wordt aangesteld als ceo. De algemeen directeur van Credit Tools, Pim van der Hagen, vervult in de nieuwe organisatie de positie van coo. De bedrijven menen dat er door de fusie geen functies vervallen.

OnGuard

OnGuard International Holding is in 1993 opgericht en beschikt over een kantoor in Nederhorst ten Berg. Het biedt software voor debiteurenbeheer en heeft de afgelopen jaren een internationale klantenkring opgebouwd van zo'n 850 klanten in meer dan 42 landen. Begin 2015 nam investeringsfonds Main Capital III een meerderheidsbelang in het bedrijf. Hiermee wilde OnGuard verder internationaliseren, zowel via directe verkoop als met partners.

Credit Tools bestaat zo’n vijftien jaar en ontwikkelt en implementeert credit management software. Het meent over ruim tienduizend eindgebruikers te beschikken, verspreid over vijfhonderd organisaties in twintig landen. Het kantoor is gevestigd in Zaltbommel.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5895394). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×