Managed hosting door True

BB Capital Investments neemt Flexkids over

 

Ruzie

Investeerder BB Capital uit Den Haag heeft een meerderheidsbelang verworven in Flexkids. Dit is een leverancier van software voor de Nederlandse kinderopvang. Bij het bedrijf uit Haarlem werkt een man of vijftien. Het door BB Capital verstrekte groeikapitaal wordt gebruikt om de groei en internationalisering van het bedrijf te faciliteren.

Flexkids zegt aan instellingen een beveiligde digitale omgeving te leveren voor het beheren van alle dagelijkse processen in de kinderdagopvang en buitenschoolse opvang, waaronder personeelsplanning, kindplanning, contractbeheer, financiële administratie en ouder-kind contact via de Flexkids-app.

Deelnemingen

BB Capital heeft op ict-vlak een aantal jaar geleden een investering gedaan in Maxxton, een aanbieder van bedrijfs- en boekingssoftware voor het toerisme uit Middelburg. De investeerder verkocht dit bedrijf in 2015 aan een internationale hotelketen (Roompot).

Daarnaast nam BB Capital in 2016 een belang in de educatieve laptopleverancier The Rent Company. Dat bedrijf kocht afgelopen november My Digital Schoolbook, een onderwijsautomatiseerder uit Mijdrecht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6315048). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.