Managed hosting door True

ABN Amro Participaties investeert in Lyanthe

 

Euro

Lyanthe, leverancier van digitale en geautomatiseerde factuurverwerking, ontvangt een niet nader gespecificeerde groeifinanciering van ABN Amro Participaties. Het bedrijf uit Weert gebruikt de investering voor internationalisatie en productontwikkeling.

Lyanthe levert software voor digitale factuurverwerking, waarbij online en offline factuurdata worden omgezet naar een elektronische factuur (e-factuur). Daarnaast werkt het aan een ‘robotic accounting’-oplossingen, wat boekingen automatisch laat verwerken.

Het bedrijf uit het Nederlandse Weert bedient naar eigen zeggen ruim tachtigduizend klanten in Nederland en België en wil in de komende jaren internationaal groeien. Om dit te realiseren ontvangt het vermogen en financiële expertise van ABN Amro Participaties. 

Lei Heijthuijzen, medeoprichter en ceo van Lyanthe, stelt dat het bedrijf in samenwerking met ABN Armo Participaties de slagkracht heeft om de groeiambities waar te maken. ‘De beschikbare groeifinanciering maakt het bijvoorbeeld mogelijk om nieuwe technologieën te ontwikkelen die boekhouden zonder menselijke tussenkomst mogelijk maakt.’

ABN Armo Participaties

ABN Armo Participaties investeert tussen de vijf en dertig miljoen euro in Nederlandse ondernemingen. Voor grotere bedragen werkt het samen met andere investeerders. Vorig jaar nam het PCI Nederland over. Dat is een leverancier op het gebied van documentoplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6193467). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×