Managed hosting door True

Oracle Gebruikersclub Holland wordt NLOUG

 

OGH (Oracle Gebruikersclub Holland) heeft besloten om na bijna dertig jaar de naam te veranderen in Nloug: Netherlands Oracle User Group. Het OGH-bestuur wil met de nieuwe naam (per 1 juli) de Nederlandse Oracle-gebruikersvereniging meer in lijn brengen met de naamgeving van de internationale Oracle User Groups. De naamsverandering is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de algemene ledenvergadering.

De nieuwe naam sluit volgens het bestuur beter aan bij het sterker wordende internationale karakter van de OGH. De vereniging is ook buiten de landsgrenzen actief, onder meer via het lidmaatschap van de overkoepelende organisatie van Europese Oracle-gebruikers, de EOUG. Daarnaast verwacht het bestuur dat de nieuwe naam Nloug leidt tot een grotere naamsbekendheid, zowel in Nederland als bij Oracle-gebruikers en -partners in Europa en de VS. Behalve de nieuwe naam komt er een nieuw logo en een verbeterde website.

Van de OGH zijn zo'n 380 bedrijven lid met daarbij zo;n tweeduizend individuele lidmaatschappen. Volgens het bestuur is de toename van het aantal individuele lidmaatschappen mede de reden geweest om de website te verrijken met meer functionaliteit en inhoud voor deze leden.

Tech Experience

OGH organiseert regelmatig evenementen, waaronder het jaarlijkse tweedaagse congres Apex World. Op 15 en 16 juni aanstaande vindt de Tech Experience 2017 in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Op dit evenement wordt de Oracle-technologie van velerlei kanten belicht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6016930). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×