Managed hosting door True

HR-start-up Talmundo ontvangt half miljoen euro

 

Groeikapitaal

De Haagse hr-start-up Talmundo ontvangt een half miljoen euro voor zijn online hr-app en cloudplatform. Het geld is afkomstig van het Nederlandse investeringsfonds TIIN Capital, dat hierdoor een minderheidsbelang in de onderneming krijgt. Het bedrag wordt gebruikt voor het uitbreiden van de hr-app en het bijbehorende platform, het toevoegen van nieuwe ontwikkelaars, marketing en om op te kunnen schalen naar meer Europese markten buiten de Benelux.

Het bedrijf gaat zich met name richten op multinationals in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Scandinavië. De Nederlandse onderneming, die geleid wordt door de Belgische oprichter en ceo Stijn de Groef, meent dat hr-softwaresystemen onhandig zijn en biedt bedrijven daarom een hr-app aan die naar eigen zeggen gebruiksvriendelijker is. De app stroomlijnt administratieve taken, zodat medewerkers niet langer papierwerk hoeven in te vullen voor loonadministratie, it en andere afdelingen. Deze app wordt ondersteund door een eigen contentmanagementsysteem. Dat laatste betekent dat alle wijzigingen die de hr-afdeling aanbrengt, automatisch bij alle gebruikers worden doorgevoerd. 

Talmundo, gevestigd in Den Haag, begon in 2012 met het op maat maken van hr-apps. Het afgelopen jaar is de focus verschoven naar het gehele ‘onboarding’-proces. Dit digitale proces houdt in dat een bedrijf een toekomstig werknemer een beveiligde omgeving biedt waar hij of zij informatie kan inwinnen en delen. De jonge onderneming biedt hiervoor mobielvriendelijke cloudsoftware aan die beschikbaar is in achttien talen. Nederlandse klanten zijn onder meer KPMG en GfK. In België heeft Talmundo onder meer BNP Paribas Fortis en Telenet in zijn klantenbestand. In totaal telt het bedrijf 62 klanten in Europa, waaronder veel multinationals als Lidl en ING.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5926706). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×