Managed hosting door True

Pulse koopt Dynamics AX-tak Centric

 

De Nederlandse erp-specialist Pulse neemt de Dynamics AX-activiteiten over van ict-dienstverlener Centric. Het gaat om het pakket Tradeworld. Door de overname versterkt Pulse zijn aanbod van erp-oplossingen voor productie-, handels- en retailbedrijven.

Volgens de koper omvat het pakket Tradeworld diepgaande kennis van bedrijfsprocessen in de groothandel en retail en wordt die kennis vertaald naar geïntegreerde, branchespecifieke functionaliteiten. Het gaat bijvoorbeeld om handels- en logistieke processen, product- en assortimentsbeheer en containertransporten vanuit het Verre Oosten.

'Centric en Pulse zijn geen onbekenden van elkaar', stelt Hiljon te Boome, director operations bij Pulse: 'Toen duidelijk werd dat Centric een overnamekandidaat zocht, kwamen we al snel in gesprek. De intentie en doelstelling van de overname zijn helder. We nemen de ondersteuning van Tradeworld over en zorgen dat klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening.' Met de Tradeworld-oplossing breidt Pulse zijn bestaande portfolio verder uit. 'Naast het onderhoud ontwikkelt de leverancier de oplossing ook verder door', licht te Boome toe.

Pulse heeft vestigingen in Venlo en Deventer. Het bedrijf richt zich op Microsoft Dynamics AX-oplossingen voor de bouw, bouwtoelevering, metaalproducten, machine- en apparatenbouw, kunststof, retail en groothandels. Het bedrijf telt 140 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5674007). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×