Managed hosting door True

Novulo neemt Deltec Software over

 

Erp

De Enschedese softwareproducent Novulo heeft Deltec Software uit Naarden overgenomen, een aanbieder van software voor de automaterialenbranche. Hiermee geeft het bedrijf vorm aan de ingezette groeistrategie. Novulo gaat met zijn apps de bedrijfssoftware van Deltec verrijken waardoor er voor klanten nieuwe functionaliteiten beschikbaar komen. Novulo is in de aankoop begeleid door Marktlink Fusies & Overnames.

Deltec is door eigenaar Hans van Eiken opgericht in de jaren ’70. Het bedrijf levert software voor de automatisering van groothandels en grossiers in automaterialen, banden en aanverwante artikelen in binnen- en buitenland. Bij de onderneming zijn twaalf mensen werkzaam.

Novulo, opgericht in 2003, is gespecialiseerd in webgebaseerde bedrijfssoftware als alternatief voor pakketsoftware of maatwerk. Het bedrijf levert bijvoorbeeld vliegtuigonderhoudssoftware voor KLM. De applicaties zijn volledig geïntegreerd samen te stellen uit diverse softwarecomponenten. De overname van Deltec door Novulo biedt het Twentse bedrijf kans om ook in deze nichemarkt een goede marktpositie te verkrijgen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5642285). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×