Managed hosting door True

T-Systems zet SAP Kone volledig in de cloud

 

Lift- en roltrapleverancier Kone heeft zijn SAP erp-systemen in Europa, Azië en de Verenigde Staten geconsolideerd naar één centraal SAP-systeem. De wereldwijde activiteiten van Kone zijn ondergebracht in de SAP cloud van T-Systems. De ict-dienstverlener startte in 2013 met datacenterconsolidatie en een aantal SAP-systemen en heeft nu de volledige SAP-omgeving naar de cloud gemigreerd.

De SAP-omgeving draait vanuit het T-Systems datacenter in München. Voorheen draaiden de SAP-systemen van Kone in een datacenter in Brussel en Azië.

De consolidatie van de volledige SAP-omgeving naar één T-Systems-cloud moet zorgen voor vereenvoudiging van ontwikkeling, onderhoud en gebruik van de SAP-oplossingen. Ook biedt het mogelijkheden voor nieuwe bedrijfsbrede activiteiten. 

Bij de start van de migratie in 2013 bestempelde marktanalist Gartner het project als één van de grootste outsourcing-contracten van Noord-Europa. T-Systems exploiteert naar eigen zeggen 's werelds grootste cloud gebaseerde hosting platform voor SAP. Het bedient momenteel meer dan 3,5 miljoen gebruikers bij in totaal vijfhonderd bedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5638910). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.