Managed hosting door True

Mindtree versterkt SAP-tak met Bluefin Solutions

 

Handen schudden

De Indiase it-dienstverlener Mindtree neemt Bluefin Solutions over, een Engels adviesbureau dat is gespecialiseerd in SAP en het databaseplatform SAP Hana. Met deze overname wil Mindtree zijn klanten in Europa beter ondersteunen, met name bij het vereenvoudigen van het SAP-portfolio en de overstap naar de SAP Business Suite S/4 Hana. Het bedrijf in Londen verwacht door de overname sneller te kunnen groeien op de Amerikaanse markt, waar Mindtree ook actief is.

Volgens Mindtree denken momenteel veel klanten na over de vernieuwing van hun SAP-applicatieportfolio en een eventuele upgrade naar SAP S/4 Hana. Topman Krishnakumar Natarajan zegt dat zijn bedrijf door de overname 'het volledige spectrum van SAP-diensten kan aanbieden'.

Tegelijkertijd met de aankondiging van de overname van Bluefin Solutions liet Mindtree weten in de Verenigde Staten ook Relational Solutions te hebben overgenomen. Dat is een leverancier van software voor business analytics en en ketenbeheer voor leveranciers van consumentenproducten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5433351). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×