Managed hosting door True

Madurodam kiest e-HRM/Payroll-software Afas

Centric verliest 'kleinste klant' van Nederland

 

Afas-minibillboard Madurodam

Afas Software uit Leusden heeft Madurodam aan zijn klantenbestand toegevoegd. Het vernieuwde attractiepark gaat de (e)HRM/Payroll-oplossing van de softwareleverancier in gebruik nemen. Vanaf 1 januari 2013 moet het systeem operationeel zijn. Dan neemt de miniatuurstad afscheid van de huidige Persmaster- en Paymaster-systemen van Centric. Afas is zelf ook te zien in Madurodam.

Madurodam gebruikt nu nog de systemen Paymaster en Persmaster van Centric, die deze software een paar jaar terug overnam van CMG. Om deze software voor de personeels- en salarisadministratie te vernieuwen schreef Madurodam in augustus van dit jaar een selectietraject uit. De keuze viel uiteindelijk op de oplossing van Afas. Het attractiepark gaat onder meer gebruik maken van de mogelijkheden om zowel werknemers als managers administratieve processen zelf te laten regelen via een digitaal portaal.

Afas Software is zelf ook te zien in Madurodam. Het staat met zijn sponsornaam op de mini-uitvoering van het Circustheater in Scheveningen. Daarnaast startte het bedrijf in mei een billboardcampagne op miniatuurformaat die nog steeds te zien is in Madurodam.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4575337). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over



Lees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×