Managed hosting door True

SAP benoemt The Next View tot mobility partner

 

Handen schudden

Softwareleverancier SAP heeft SAP-dienstverlener The Next View in Den Bosch benoemd tot expertisepartner voor zakelijke mobiele toepassingen. Directeur Ecosystem & Channels Marcel Groenenboom van SAP: 'Het mobiel ontsluiten van bedrijfsprocessen is een van onze strategische pijlers.' De dienstverlener had al een SAP-Microsoft Integration Partnership.

The Next View is al langer actief op het terrein van zakelijke mobiele toepassingen. 'Sinds jaar en dag helpen wij klanten met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen door het oplossen van integratievraagstukken en het ontsluiten van SAP', zegt partner Ronald Lanjouw van The Next View.

The Next View gelooft in het standaardiseren van mobiele oplossingen. Zo ontwikkelde het recent in samenwerking met Vesta Partners een mobiele asset management-app voor een Nederlands vervoersbedrijf. Hiermee was The Next View de eerste SAP-partner in Nederland die een mobiele app realiseerde op basis van het Sybase Unwired Platform (SUP). Lanjouw: 'De mobiele asset management-app wordt momenteel verwerkt en zal eind deze maand in de SAP store te vinden zijn.'

The Next View werd opgericht in 2009 en telt dertig medewerkers. De vier centrale thema's waarop The Next View zijn dienstverlening concentreert zijn: cloud, integratie, business intelligence en mobiel werken.

TopForce

The Next View kocht eind mei 2012 een deel van de failliete boedel van branchegenoot TopForce, een dochteronderneming van SAP-dienstverlener Magnus uit Naarden. De bpm-parktijk van TopForce ging zelfstandig verder onder de naam bQuind. Zes mensen en lopende projecten bij Achmea, Akzo Nobel, Rabobank en Shell werden overgenomen door The Next View.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4571783). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.