Managed hosting door True

Perfect for People behaalt zes SAP-partnertitels

 

SAP-dienstverlener Perfect for People heeft zes Validated Expertise Partner-titels van SAP Nederland ontvangen. De certificaten zijn voor CRM, Enterprise Mobility, SCM, Data Warehousing, Netweaver Business Warehouse (BW) SAP Application Lifecycle Management en ERP Upgrade SAP Professional Services.

Perfect for People heeft op deze zes gebieden aangetoond dat het over voldoende kennis en ervaring beschikt om SAP-gebruikers deskundig bij te kunnen staan bij het gebruik van deze oplossingen. De Validated Expertise Partner-titel is gebaseerd op opgebouwde kennis, ervaring, referenties en de marktbenadering voor elk van deze gebieden.

Perfect for People is sinds 2000 de eerste Special Expertise Partner voor Customer Relationship Management (CRM) en is later ook Special Expertise Partner voor Supply Chain Management(SCM) geworden. De Special Expertise Partner-titels vervallen deze zomer voor alle partners en er zijn door SAP nieuwe zogeheten Validated Expertise Partner-titels met nieuwe eisen en voorwaarden aan partners gesteld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4543433). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.