Managed hosting door True

Esri erkent Ordina als GIS-partner

 

Handen schudden

Ordina treedt toe tot het partnernetwerk van Esri, leverancier van geografische informatiesystemen (gis). Hiermee bevestigt Esri de kennis en focus van Ordina op dit marktsegment. De ict-dienstverlener maakt gebruik van Esri-producten bij interne projecten en dienstverlening bij klanten. Ordina wil zijn gis-activiteiten uitbreiden en beschouwt de toekenning van het Silver-partnership door Esri als een belangrijke steun in de rug voor deze plannen.

Ordina levert maatwerk-, implementatie- en beheerdiensten op het gebied van gis. Door toetreding tot het partnernetwerk van Esri verwacht Ordina sneller te kunnen beschikken over nieuwe technologie en te profiteren van de beschikbare gis-kennis binnen het platform.

'Voor onze klanten is geografische informatie steeds belangrijker, zegt Barend de Zoete, Directeur van de divisie Professional Services & Projecten bij Ordina. "Door deze informatie toe te voegen aan de bestaande systemen, beschikken gebruikers over veel rijkere informatiebronnen. Vooral in de overheidssector en de industriemarkt zien we dit al veel gebruikt worden, maar ook voor de andere sectoren is het interessant.'

Ordina viel laatst nog met een geo-applicatie in de prijzen. De ICT~Milieu Award van dit jaar ging namelijk naar het Agrosense-platform. Bij dit integrale informatiesysteem voor precisielandbouw kunnen telers bijvoorbeeld meetgegevens afkomstig van sensoren aan percelen koppelen. Dankzij de inzet van geo-ict is dan op een interactieve kaart te zien waar de sterke en zwakke gewassen op een perceel staan, zodat de teler hier zijn bemesting op aan kan passen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4538950). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Ordina is sowieso goed bezig de laatste tijd weer. Op ons project ook, men is uitermate tevreden over de geleverde diensten van Ordina.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×