Managed hosting door True

Infor biedt Shanks controle op onderhoud

 

Afval

Bedrijfssoftwareleverancier Infor kondigt aan dat Shanks Nederland, een milieubedrijf dat is gespecialiseerd in afvalverwerking en recycling, Infor's asset management-oplossing Infor10 EAM Enterprise heeft gekozen. Het wil daarmee het inzicht in de assets verbeteren en de onderhoudscyclus optimaliseren.

Shanks Nederland maakt deel uit van de Shanks Group en is in Nederland voornamelijk bekend via zijn dochterbedrijven Icova, Van Vliet, Reym en Smink. De dochterbedrijven Van Vliet Contrans en Icova maken respectievelijk sinds 1 januari 2012 en 1 april 2012 gebruik van de mogelijkheden van Infor10 EAM Enterprise. Zo kunnen zij hun assets op een effectievere manier managen en het transportbeheer en het beheer van het wagenpark verbeteren. De ambitie bestaat om de oplossingen tevens binnen andere dochtermaatschappijen te implementeren waardoor ook zij hun productiviteit en effectiviteit kunnen verbeteren.

Betere financiële afwegingen

Infor10 EAM Enterprise biedt Van Vliet Contrans en Icova meer flexibiliteit en helpt hen preventief onderhoud van vrachtwagens en andere transportmiddelen effectief uit te voeren. Hierdoor kan op materiaalkosten worden bespaard en de winstgevendheid worden vergroot. Daarnaast is duidelijk bij welke klant materieel staat en inzichtelijk welke kosten er bijvoorbeeld aan een storing verbonden zijn.

Door het verbeterde inzicht kunnen Van Vliet Contrans en Icova de kosten die samenhangen met het materieel, personeel en faciliteiten verminderen en onder controle houden. Hierdoor kunnen betere financiële afwegingen worden gemaakt om diensten al dan niet te outsourcen en de concurrentiepositie te verbeteren.

Tevens is de kwaliteit van de rapportage verbeterd en meer gestroomlijnd dankzij uitgebreide opties, geavanceerde filtermogelijkheden en een uniforme gebruikersinterface. Planners kunnen zodoende alle gewenste informatie boven water halen en gebruiken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4538471). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×