Managed hosting door True

Morgan Clark helpt DutchView met ERP

 

DutchView

Ict-adviesbureau Morgan Clark & Company is door televisie- en mediaproduucent DutchView gevraagd te helpen bij de selectie en implementatie van een nieuw erp-systeem. Het nieuwe systeem moet onder andere voor een verdere optimalisatie van de bedrijfsprocessen gaan zorgen.

De huidige erp-omgeving bij DutchView is niet meer passend bij de actuele wensen en eisen van het multimediabedrijf en zijn bedrijfsprocessen. Morgan Clark & Company zal DutchView enerzijds adviseren over de selectie van het optimale systeem en anderzijds de implementatie ervan begeleiden. Het doel van het nieuwe erp-systeem is een optimale aansluiting op de business, waarbij de werkzaamheden en het managen daarvan maximaal gefaciliteerd worden en de verschillende faciliteiten tussen bedrijfsonderdelen worden geïntegreerd.

Nico Roest, ceo DutchView: 'De keuze voor Morgan Clark is ingegeven door hun pragmatische aanpak en de wijze waarop ze alle relevante partijen weten aan te sluiten op een project. We willen met ons erp-systeem een verdere efficiencyslag maken als het gaat om onze bedrijfsprocessen. Voor Morgan Clark is daar een belangrijke rol weggelegd.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4525176). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×