Managed hosting door True

Ctac en Avecres leveren SAP-ERP aan DTZ Zadelhoff

 

CTAC

Ict-dienstverleners Ctac en Avecres gaan voor vastgoedmanager DTZ Zadelhoff Property Management een nieuwe erp-omgeving realiseren op basis van SAP. DTZ Zadelhoff wil hiermee de werkprocessen optimaliseren, de communicatie met huurders en opdrachtgevers versterken en managementinformatie beter ontsluiten.

Chare is een op SAP-technologie gebaseerde softwareoplossing voor vastgoedorganisaties. Met deze omgeving is een organisatie in staat om vastgoed in al zijn facetten geïntegreerd te beheren. Het nieuwe platform ondersteunt Redex (Real Estate Data Exchange), Rems AFR en diverse andere elektronische uitwisselprogramma's. Deze technologie heeft als doel om op een gestandaardiseerde wijze informatie uit te wisselen tussen alle betrokkenen binnen de vastgoedsector.

DTZ Zadelhoff koos Ctac als hoofdaannemer van het project. Ctac levert de SAP ERP/RealEstate-software, SAP Business Objects-software en software voor invoice-scanning/management van ReadSoft. Samen met Avecres verzorgt Ctac de implementatie van de software op basis van de AssetValue-projectmethode. Ctac faciliteert tot slot de hosting en het beheer van het systeemlandschap vanuit een private cloud-omgeving.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4420602). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×