Managed hosting door True

OVSoftware steunt logistiek specialist RGB+

 

Maatwerksoftwarebedrijf OVSoftware heeft een belang van 50 procent genomen in RGB+ Automatisering uit Raalte. RGB+ Automatisering, leverancier van software voor de logistieke sector, blijft als zelfstandige organisatie functioneren. OVSoftware krijgt via de deelneming in RGB+ toegang tot de logistieke markt.

RGB+ Automatisering, met een vijftal medewerkers, levert sinds 1999 de softwaresuite Transplan aan transportbedrijven en logistieke ondernemingen. De producten variëren van software voor wagenparkbeheer tot aan een systeem voor temperatuurbewaking tijdens transport. OVSoftware zal RGB+ helpen met het in de cloud brengen van de oplossingen en biedt verder grootschaliger diensten aan op het gebied van beheer en onderhoud, studiefaciliteiten en de administratieve organisatie. Door de samenwerking verwachten beide partijen meer klanten beter en met een breder aanbod te kunnen bedienen.

OVSoftware ontwerpt en ontwikkelt maatwerksoftware voor overheid en bedrijfsleven. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de OVSoftware Groep en heeft vestigingen in Amersfoort, Den Haag, Oldenzaal en het Duitse Münster. De OVSoftware Groep bestaat uit de onderdelen OVSoftware Nederland, OVSoftware Duitsland en dochteronderneming Docdynamic. Er werken tachtig mensen. Het bedrijf is in 1972 opgericht door Ton Oude Velthuis.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4305358). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×