Managed hosting door True

Oracles e-business suite krijgt grondige opwaardering

 

Oracle brengt over twee maanden versie 11i.10 van zijn e-business op de markt, met meer dan tweeduizend nieuwe functies. Dit maakte het bedrijf vandaag bekend op zijn gebruikersconferentie Oracle Openworld in Londen.

Naast industriespecifieke modules zijn ook horizontale functies toegevoegd, zoals de Daily Business Intelligence module voor real-time rapportering. De databasereus voegde ook contractbeheer en dienstenaankoop toe aan zijn lijst erp-toepassingen, en suggereerde dat ook Apple-compatibele versies van zijn producten op komst is.
 
Toch ging de meeste aandacht van keynotesprekers Giacoletto en president Charles Phillips naar de concepten utility computing en grid-computing. Zo besprak Philips de trends die weldra van grid-computing een aantrekkelijke bedrijfsstrategie zullen maken: "Klanten krijgen meer informatie te verwerken dan ooit tevoren. Transacties worden gedetailleerder opgeslagen om meer context te verlenen. Ik voorspel een verdubbeling of verdriedubbeling van het aantal gegevens in de volgende jaren."


"Voor het eerst in 30 jaar bereiken we de limieten van Moore's law", verklaarde Phillips, die dit als aanleiding ziet om virtualiseringstechnieken in te zetten zodat de beschikbare middelen in een data centre altijd en overal kunnen worden aangewend als de organisatie dit vereist.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/361674). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×