Managed hosting door True

COA gebruikt IBIS voor opvanglocaties

 

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) heeft de IBIS-software van Brink Automatisering geïmplementeerd om zijn opvanglocaties efficiënter te beheren. Het COA gebruikt zo’n zestig huisvestingslocaties, waarbij het het vastgoedbeheer sinds eind vorig jaar in eigen huis voorbereidt en uitvoert.

Het COA, een zelfstandig bestuursorgaan dat werkt in opdracht van het ministerie van Justitie, heeft de pakketten IBIS-STABU, IBIS-TRAD en IBIS-MAIN aangeschaft en laten implementeren, om voortaan zelf alle bestekken, kostenbegrotingen en onderhoudsplanningen te kunnen maken. De asielorganisatie is een bijzondere vastgoedbeheerder door het tijdelijke gebruik van een groot deel van de opvanglocaties en grote fluctuaties in de benodigde capaciteit (tussen de twintigduizend en tachtigduizend opvangplaatsen). Ook dient het COA rekening te houden met een grote diversiteit aan bewonersgroepen.

Om het vinden van nieuwe locaties en het voorbereiden, verbouwen, inrichten en onderhouden efficiënter uit te voeren heeft het bestuursorgaan de IBIS-software van de Brink Groep aangeschaft. De bouwautomatiseerder uit Leidschendam verzorgt ook de implementatie, opleiding en technische ondersteuning.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3328780). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 
Vacatures bij Ministerie van Justitie en Veiligheid

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.