Managed hosting door True

K3 neemt Pebblestone over

 

K3 Business Solutions uit Nootdorp heeft Pebblestone information systems uit Rotterdam overgenomen. Beide bedrijven zijn actief in de modebranche. De twee automatiseerders werkten al langere tijd samen. K3 ambieert de belangrijkste automatiseerder van de modesector te willen worden.

De overname van Pebblestone (26 man) past in de ambitie van K3 om de belangrijkste ict-speler te zijn in de modemarkt. K3 wil dit onder andere bereiken door het aanbieden van complete oplossingen voor bedrijven en winkels op basis van één technisch platform: het erp- (enterprise resource planning)-pakket Microsoft Dynamics.

Pebblestone information systems is leverancier van het erp- (enterprise resource planning)-pakket Microsoft Dynamics NAV, met daarbij een module Pebblestone Fashion die op de modebranche is gericht. De software is bedoeld voor bedrijven in (bedrijfs)kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires. Pebblestone Fashion is in gebruik bij zo'n vierhonderd klanten (waarvan honderdvijftig in Nederland) in dertig landen.

De Nederlandse vestiging van K3 (35 man) is onderdeel van het beursgenoteerde K3 Business Technology Group uit Engeland. K3 levert op Microsoft gebaseerde, softwareoplossingen aan winkeliers en productiebedrijven. K3 is in Engeland de grootste wederverkoper van Pebblestone Fashion.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3285213). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Jammer voor de klanten van Pebblestone dat ze nu te maken krijgen met K3 !

Het gaat goed met de economie, alles kan weer groter worden. Eerst zoekt K2 K3 en nu dit.... :-)

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×