Managed hosting door True

SAP en T-Systems gaan samen ontwikkelen

 

Bedrijfssoftwareleverancier SAP en ict-dienstverlener T-Systems hebben een wereldwijde overeenkomst voor gezamenlijke dienstverlening getekend. De bedrijven gaan onder andere applicaties ontwikkelen, waardoor de bedrijfssofware via mobiele apparatuur toegankelijk is. De organisaties werken al acht jaar samen, maar hebben die verbintenis nu officieel vastgelegd. Bij wereldwijde offertetrajecten wordt steeds vaker een bewijs van nauwe samenwerking geëist.

Dat vertelt Reinhard Clemens van de raad van bestuur van Deutsche Telekom, het moederbedrijf van de ict-tak T-Systems. Clemens: 'Voor klanten vormt deze samenwerking het officiële bewijs dat T-Systems wereldwijde dienstverlening biedt voor SAP-applicaties.'

SAP en partners maakten al gebruik van de wereldwijde netwerkinfrastructuur en datacentra van T-Systems. De ict-dienstverlener levert nu ook kennis en diensten via het SAP Global Services Partner-programma. Het gaat onder andere om de gezamenlijke ontwikkeling van applicaties voor mobiele apparatuur, zoals smartphones.

T-Systems biedt diensten voor de levering van SAP-applicaties aan multinationals, zoals olieconcern Shell. Het bedrijf adviseert gebruikers van de bedrijfssoftware van SAP onder andere over de verdeling van bandbreedte, rekenkracht en opslagcapaciteit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3282134). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.