Managed hosting door True

Beveiliger G4S gebruikt planningsoftware Ortec

 

Het particuliere beveiligingsbedrijf G4S heeft Ortec Harmony, een softwarepakket voor personeelsplanning, in gebruik genomen. Het systeem voor personeelsplanning is volledig geïntegreerd met de erp-architectuur van het beveiligingsbedrijf. De software is gekoppeld aan Microsoft Dynamics HRM en projectmodules voor financiën en salarisverwerking. Met de nieuwe software plant de beveiliger de diensten van 8500 medewerkers die door heel Nederland worden ingezet.

Het oude roosterpakket werd vervangen omdat het volgens de beveiliger niet meer aan de eisen voldeed. Het beveiligingsbedrijf is vooral te spreken over het nieuwe systeem omdat in de planning de voorkeur van medewerkers kan worden ingevoerd. Volgens het beveiligingsbedrijf is de planning objectiever omdat voorkeursdiensten gelijkmatiger verdeeld kunnen worden. Het bedrijf verwacht dat die nieuwe mogelijkheid leidt tot een grotere tevredenheid van medewerkers.

Door de nieuwe software verwacht het bedrijf manuren te besparen op het inplannen van personeel en de dienstverlening aan klanten te vergroten. In de toekomst zal het beveiligingsbedrijf ook de Ortec Harmony modules Planautomaat, Tijdsregistratie, WebAcces en Managementinformatie afnemen.

Ortec levert software en adviesdiensten voor planning en optimalisatie. Het gaat zowel om personeelsplanning als planning van transport en logistiek. Het Nederlandse kantoor van de softwareleverancier staat in Gouda.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3171506). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over



Lees ook


 
Vacatures bij Ortec
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×