Managed hosting door True

Unit 4 levert hypotheeksoftware aan ABN Amro

 

Softwareleverancier Unit 4 Agresso heeft een contract voor onbepaalde tijd gesloten met ABN Amro Hypotheken Groep. Het softwarehuis uit Sliedrecht levert Èfdécé, software die wordt ingezet bij het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Het pakket voldoet aan alle in de Wet op het financieel toezicht gestelde eisen. De implementatie moet eind juli 2009 zijn afgerond. De partijen willen niet kwijt wat de contractwaarde van de overeenkomst is.

Èfdécé is een onafhankelijk hypotheekadviespakket waarmee alle mogelijke hypotheekconstructies kunnen worden berekend. Het programma bevat 180 aflossingsproducten en informatie over rentes, voorwaarden en maximale hypotheektoetsen van vrijwel alle maatschappijen. Unit 4 Agresso lijfde Èfdécé in 2007 in.

'70 procent marktaandeel'

Unit 4 Agresso levert de Èfdécé-software aan onafhankelijke tussenpersonen, hypotheekadviesketens, verzekeringsmaatschappijen en banken zoals Frieslandbank, VVAA, Huis & Hypotheek en Van Bruggen Adviesgroep. De softwareleverancier claimt dat het met meer dan tienduizend betalende gebruikers ruim zeventig procent van de markt in handen heeft.

Hypotheekverstrekker en beheerder ABN Amro hypotheken Groep is een  dochteronderneming van ABN Amro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2986776). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.