Managed hosting door True

Quercis neemt Exact-handel van Mbtion over

 

Quercis Information Consultants neemt de Exact-activiteiten over van Mbtion. Er komen tien medewerkers over van dit Eindhovens bedrijf. Ook Quercis is in de Lichtstad gevestigd.

 Quercis is een dienstverlener op het gebied van de producten van Exact Software. Er werken dertien mensen. Door de overname van de Exact-tak van Mbtion beweert het bedrijf een van de grotere Exact-partners in Nederland te zijn geworden. De Mbtion-tak levert advisering en helpdeskdiensten rond Exact en er werken tien mensen. De overgang is geen probleem, want beide bedrijven opereren op hetzelfde industrieterrein in Eindhoven.

Quercis is pas 2,5 jaar actief als Exact-partner. Volgens Ronald van Kessel, directeur-eigenaar van Quercis, kan zijn bedrijf door de de overname de kwaliteit van de dienstverlening voor klanten verbeteren. Ook groeit de groep klanten die Quercis kan bedienen.
Theo Glaudemans, directeur van Mbtion, stelt dat dat de Exact-activiteiten niet voldoende passen bij de richting die zijn bedrijf is ingeslagen. Mbtion Business Solutions richt zich op Microsoft Dynmiacs CRM & NAV.

In het Exact-partnerkanaal is deze deal de tweede consolidatietransactie in korte tijd. Vorig jaar september bundelen Sense-IT en Bijzen&Dekker hun krachten. De twee partners van Exact Software zijn officieel gefuseerd per 1 januari 2009 en opereren onder de nieuwe naam Het Kennisbureau. Er werken zo'n veertig medewerkers.

Het Kennnisbureau

In het Exact-partnerkanaal is deze deal de tweede consolidatietransactie in korte tijd. Vorig jaar september bundelen Sense-IT en Bijzen & Dekker hun krachten. De twee partners van Exact Software zijn officieel gefuseerd per 1 januari 2009 en opereren onder de nieuwe naam Het Kennisbureau. Er werken zo'n veertig medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2937164). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Exact
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×