Managed hosting door True

Afas wint Europese aanbesteding HR-software

 

Afas ERP Software levert een softwarepakket voor personeelszaken en salarisadministratie aan Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, een samenwerkingsverband van hulpdiensten. De opdracht is toegekend na een Europese aanbesteding.

Afas ERP Software levert een softwarepakket voor personeelszaken en salarisadministratie aan de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR), dat is een samenwerkingsverband tussen hulpverleners zoals de brandweer, politie en ambulancediensten. Het is de eerste opdracht die het Leusdense bedrijf na een Europese aanbesteding binnenhaalt. De leverancier en de opdrachtgever willen niets kwijt over de contractwaarde van de opdracht.

In februari zijn de contracten ondertekend. In 2009 wordt de Profit-software stapsgewijs geïmplementeerd. Vanaf 2010 moet het human resource management (hrm) en payroll pakket door alle 2200 medewerkers in gebruik zijn genomen. Afas levert de software, geeft advies over de implementatie en leidt personeel op dat de software gebruikt. Naast Afas hebben drie andere partijen een offerte ingediend. Het is niet bekendgemaakt om welke leveranciers het gaat. In de fase voordat de offertes zijn ingediend zouden ook grote partijen zoals Raet en ADP (Automatic Data Processing) interesse voor de opdracht hebben getoond. Dat laat Sander Seton, marketingmanager personele systemen, doorschemeren.

VRR hoopt met de nieuwe software op administratief gebied een grote slag te slaan. Volgens een woordvoerder zijn de administratielasten bij de p&o-afdeling op dit moment enorm. De papieren loonstrook gaat in de ban en op termijn worden ook de papieren personeeldossiers vervangen door een digitale versie. Door de nieuwe software moet informatie over personeelszaken op alle tijden en plaatsen voor managers en medewerkers beschikbaar zijn via internet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2889289). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×