Managed hosting door True

Ordina levert ERP-systeem Erasmus ziekenhuis

 

Het Erasmus Medisch centrum Rotterdam heeft een overeenkomst gesloten met Ordina. De dienstverlener implementeert het erp-pakket E-Business Suite van Oracle.

Het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam heeft een overeenkomst gesloten met ict-dienstverlener Ordina voor de vervanging van het enterprise resource planning systeem (erp). De ict-dienstverlener implementeert, onderhoudt en ondersteunt de E-Business Suitte van Oracle. Dat erp-pakket wordt door het ziekenhuis ingezet bij logistieke-, facilitaire-, financiële- en hr-bedrijfsprocessen. De overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Ordina verzorgt ook de overdracht van gegevens uit de oude bedrijfssystemen naar het nieuwe pakket. Daarnaast leidt de dienstverlener ziekenhuismedewerkers op die met het systeem werken. Voor de implementatie van de hr- en payroll-systemen wordt samengewerkt met hr-dienstverlener Popay.

De zorgsector is een van de specifieke markten waar Ordina zich op richt. Oracle levert software aan vijftien verschillende ziekenhuizen in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2880660). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Ordina
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×